träning

Idag var det träning för Maria. Vi hoppade naturhinder för första gången i år och alla hästar var skit pigga! Pågen drog bra mot alla hinder och det kändes ibland som om han skulle missa att det kom ett hinder, men han klarade alla fint. Vi började att hoppa lilla stocken, sen pyramiderna, sen pyramiderna & vindskyddet & nerhoppet, sen däcken & det bakom, sen däcken på fel håll och det bakom. Det är nog bara dom som rider på KRF som förstår. Det var riktigt kul att hoppa däcken på "fel" håll, har aldrig gjort det innan. Men jag var lite nervös, för det blir ändå både väldigt högt och brett och högre på andra sidan, när man landar. Det gick bra för alla och jag blev jättenöjd med träningen!
En bild på mig och Pågen från i sommras när vi hoppade naturhinderna. Det är Andrietta som har fotat med sin mobil (tack för bilderna!).
kram frida <3

dagens snygging

Ska till skolan nu så det blir ett lite kort inlägg, med dagens snygging Megan Fox. <3
'
'
Namn: Megan Denise Fox
Född: 16 maj 1986
Karriär: Hon började träna dans och teater redan när hon var 5 år. Vid 13 års åldern började hon att modellera. Megan har haft en väldigt bra karriär som både modell och skådespelare. Hon har bland annat varit med i filmen Transformers. Hon är Armanis ansikte utåt för deras senaste jeans och underklädeskollektioner och även för deras smink.
Bor: USA
Bakgrund: Megan har både irländska och franska släktingar.
Övrigt: Hon är gift med Brian Green. Hon har nio tatueringar. På den nedersta bilden som hon visar en av sina tatuering står det: There once was a little girl who never knew love until a boy broke her HEART.
´
kram frida <3

listan

Dag 1 – en bild på mig + 10 fakta

Dag 2 - En person jag vill träffa just nu

Dag 3 – Min favoritårstid och varför

Dag 4 – mina mål/drömmar/önskningar

Dag 5 – något jag vill ha mer än något annat just nu

Dag 6 – typ av killar jag faller för

Dag 7 – vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon

Dag 8 – en dålig vana jag önskar jag inte hade

Dag 9 – en bild på mig och mina vänner

Dag 10 – en bild på mig idag och vad jag hade på mig

Dag 11 – något jag oroar mig för

Dag 12 – en bild på ett ställe jag varit på

Dag 13 – mitt drömbröllop

Dag 14 – en bild på mig själv för ett år sen

Dag 15 – något jag ångrar

Dag 16 – innehållet i min väska

Dag 17 – en person jag vill byta liv med för en dag och varför

Dag 18 – vad jag åt idag

Dag 19 – en bild på det jag köpte senast

Dag 20 – min favorit film

Dag 21 – en bild på mig själv som en annan person tagit

Dag 22 – min reaktion när jag stiger upp på morgonen

Dag 23 – en låt/film som får mig att gråta och varför

Dag 24 – mitt favoritprogram och varför

Dag 25 – min favorithögtid och varför


god natt

Ska gå och lägga mig nu så det blir bara ett kort inlägg.
Idag har jag varit med Tilda och Claudia, innan konfan. Konfan slutade i kaos, eftersom Jim fick damp utbrott hela tiden.. Men var faktiskt riktigt kul och vi kom fram till vad vi ska spela upp för "pjäs" i kyrkan när vi konfirmerar oss. Kommer att bli så sjukt! <3
Tilda på bilden <3
god natt, frida <3

österrike

Kom hem från Österrike i går kl 12, så hann inte med något ilägg då.
Det har varit jättekul och härligt i Österrike! :D
Vi bildade upp på onsdagen och sov över en natt i Tyskland och på torsdagen vid 3 var vi framme. Det var ett jättesött hotell som lågg på ett berg med fin utsikt och spa (Y) ! <3
Vi började åka skidor på fredagen och backarna var riktigt härliga (om man jämför med sverige) men lite tunga på sina ställen. Vädret var jättefint och både jag och Johanna brände oss i ansiktet för att vi inte hade solkräm. :P
De var också en annan familj med. Loite bilder får ni så fort jag har fått dom av Johanna! <3
En bild från backen vi åkte i. :)
kram frida <3

ÖSTERRIKE!!

Hej alla Fridas läsare, Johanna här :)

Just nu sitter jag och väntar på att vi ska åka hemifrån för att hämta upp Frida. Som Frida redan nämnt här så åker vi till Österrike med min familj idag och det ska bli jättekul! :D
Både jag och Frida har åkt skidor förut men senast jag åkte var 2006-2007, kommer inte riktigt ihåg men det var ett tag sen iallafall :P Jag vet inte riktigt när Frida åkte senast men tror det var för ett eller två år sen :) Men nu ska vi åka mycket skidor :D Jippi!

Tyvärr så kommer Frida inte kunna uppdater i veckan :( Men snälla Frida fixar kanske något tidsinställt om hon hinner :) Annars kanske jag fixar något åt er, om jag får för Frida då såklart :)

kram johanna <3


 
Jag bjuder er på en söt bild på Frida och Citron <3

 
Världens grymmaste och finaste häst, Hazel <3

 
Ännu en bild på Hazel! <3


desainer

Okej nu måste ni hjälpa mig! Vilken av dessa bakgrunderna tycker ni att jag ska ha?
Kommentera med en siffra från 1-9.
kram frida <3

☺☻ ♦ ♣ ♠ ♥ ♂ ♀ ♪ ♫ ☼ ↕

Nu har jag skaffat en facebook banner, gjorde den igår kväll.
Så här ser den ut, gjorde den på www.fbanner.com
Annars är det bara plugg som gäller idag. Har kemi-prov direkt efter att jag kommer hem med Johanna från Öserrike. Längtar jättemycket! <3 Packade allt jag ska ha med mig igår, så det är i alla fall färdigt.
'
Ha det bra!
kram frida <3

hundutsällning

hejhej
Kom hem för en stund sen från hundutställningen på Jägersro. Med mig dit hade jag pengar, fribiljetter, bra humör och en liten Nicole. <3 Vi gick runt lite på hundarna och tittade i alla små stånden, men det fanns inte jättemycket att göra (förutom att sukta efter söta hundar). Så vi gick över gatan och in på Jägersro Center och åt på BK och gick lite i affärer.
Ett collage med valpar som jag gjort, bilderna kommer från http://luxpup.webs.com/ de har massor av jättesöta valp bilder.
kram frida <3

jeansjacka

Följde med mamma när hon skulle göra ett ärende i stan och vi stannade på trianglen. Jag hade sätt en jeansjacka när jag var där igår men hade inte haft råd.
Jeansjacka från JC kosta 300:-
(Har nog inte handlat så här mycket på JC på länge)
kram frida <3

stan

Idag har jag varit på stan med Tilda, Johanna, Nicole och Cornelia. Var riktigt kul! <3
Jag köpte dessa jeansen från JC för 899:-
Blev riktigt nöjd, men priset var inte det bästa! Hur mycket tycker ni det är ok att lägga på ett par jeans?
kram frida <3

dagens låt

Idag har jag bara varit i stallet och pysslat och myst med Pågen. <3 Nu ikväll har jag pluggat till hemkunskapsprov imorgon och myst med familjen framför tv:n.

Dagens låt är; Rihannas låt S&M från hennes album Loud.
Musikvideon: http://www.youtube.com/watch?v=i4BAp8R8DrQ
Lyrics: http://www.youtube.com/watch?v=9jP21YRfQBE
kram frida <3

ponnyminnen del 3

Sommaren 2009 började jag tävla grannarnas ponny:
Namn: Rex
Född: 2003
Födelseland: Danmark
Ras: Welsh
Höjd: 129 cm
Kön: Valack (pojke)
'
Första gången jag red Rex var han precis tre år (fast ägarna trodde han var 4). Jag fick hjälpa till att rida in han och var den första som galopperade på han. <3 Sen åkte han iväg till en fodervärd och kom tillbaka 2009. Sommaren 2009 började vi tävla. Det gick bra och vi kom ofta felfritt, men ibland med ett stopp. Vi hoppade ganska mycke avd. B, både LD och LC (60 och 70 cm). Det gick fint och han var jätteduktig! Men sen åkte han iväg till en annan fodervärd igen.

kram frida <3

österrike !

Wiiiiiiiiiiie !
Igår fick jag reda på att jag ska få följa med Johannas familj till Österrike !! :D <3  Det ska bli riktigt roligt ! Kommer att åka upp till österrike på tisdag eftermiddag och kommer hem på söndag. Så kommer inte kunna blogga då, men lovar att lägga ut ett längre inlägg om resan när jag kommer hem.
Har varit på konfa idag. Vi tränade och bestämde hur vi skulle gå i kyrkan till konfirmationen, ska konfirmera mig den 7 maj kl 11.
Dagens fotto.
kram frida <3

söndag

Idag kommer Inez hit med sin ponny Annie. Vi ska rida ut tillsammans, men vet ännu inte vart vi ska rida.
Kanske över till Klagshamns Ryttarförening, eller vi får se. Har inte hunnit blogga nu fredag, lördag, efter som Annika och Matilda har varit här och sovit över! <3 Men det kommer ett inlägg om det och bilder, så fort jag har fått dom av Annika.
En bild på mig, Inez, Pågen och Annie från förra gången de var här och hälsade på!
kram frida <3

träning

Hade träning idag. Maria är och åker skidor, så träningen blev flyttad till idag. Vi red för Lotta tillsammans med en annan grupp. Vi hoppade i ström och det blev lite kaos, när folk red överallt där de inte skulle.. Men Pågen skötte sig ändå bra. Efter det hoppade vi bana en och en, det blev lite självständig ridning då det blev ganska mycke vänte tid. Men det gick bra, Pågen var på bra humör och gick riktigt fint. Det gick bra när det var vår tur att hoppa banan, så blev väldigt nöjd med dagens ridning!
Dagens outfit, srry för den suddiga bilden!
kram frida <3

ponnyminnen del 2

Efter Taras Miisa, började jag att tävla en annan av KRF's B-ponnyer:
Namn: Citron
Född: 1991
Ras: Korsning mellan Welsh och Russ.
Kön: Valack (pojke)
U (mamma): Corinue
E (pappa): Hale Helios
'
Citron står fortfarande på Klagshamns Ryttarförening och tävlas.
Jag började tävla Citron 2009, första tävlingen var en "Pay and Ride" på Torns Ryttarförening. Jag hoppade en LD (60 cm) och vi gick felfritt. Min första lokala på Citron och vi gick felfritt (NÖJD)! Andra lokala tävlingen var på Trelleborgs Ryttarförening, där hoppade vi en LD (60 cm) och en LC (70 cm). I LD fick vi ett stopp på ett "tittigt" hinder, men det slutade ändå med en delad andra plats med Matilda! (JÄTTENÖJD) Men i LC tvärnitade han på sjätte hindret och jag flög av, hela tränset åkte också av. Sen fortsatte det likadant på nästa tävling, jag klarade mig oftast med bara stopp i LD, men i LC flög jag av. På hösten var det dags för allsvenskan, min tränare frågade om jag ville vara med på Citron, klart man säger ja! Men visst var jag orolig att jag skulle förstöra för de andra, men tänkte istället att det här skulle vi klara av. Innan allsvenskan hoppade vi en tävling på Ringsjöortens Ryttarförening, där hoppade jag en LD (60 cm) och en LC (70 cm). vi kom felfritt i LD, sen var det dags för LC. Vi kom runt banan med 2 stopp, hade klarat att sitta kvar i sadlen (Y). Blev jättenöjd och mitt självförtroende stärktes inför allsvenskan. Allsvenskan klarade vi tillslut av med en felfri förklass, ett stopp i grunden och ett stopp i omhoppningen, men laget slutade på andra plats den omgången. Senare sluta jag även att tävla Citron, men hösten 2010 frågade min tränare om jag ville vara med på Citron. Mitt sista år på B-ponny, jag sa ja. Vi kom felfritt i förklassen, fick ett stopp i grundomgången och klarade oss felfritt i omhoppningen. Laget slutade på en fjärde plats.

kram frida <3

internationella kvinnodagen

Såg denna på facebook och kände mig tvungen att lägga upp den för att det är internationella kvinnodagen idag!


Polisen stoppar en kvinna som kör 90km/h på en väg där man får köra 40km/h

Polisen: Du kör alldeles för fort. Kan du visa mig ditt körkort?
Kvinnan: Nej, jag har inget körkort. Polisen tog det förra veckan när jag åkte fast för rattfylleri.
Polisen: Kan du visa registerbeviset?
Kvinnan: Vänta lite. Jag tror att jag såg det när jag lag pistolen i handskfacket.
Polisen: Har du en pistol i handskfacket?!
Kvinnan: Ja, jag lade dit den efter att jag mördat ägarinna av bilen. Jag har liket i bakluckan.

Polisen kallar nu på förstäkning. Kvinnans bil blir omringad av poliser. Polischefen går fram till kvinnan.

Polischefen: Kan du visa ditt körkort?
Kvinnan: Javisst! ( drar fram sitt körkort och visar polisen)
Polischefen: Min kollega säger att du har en pistol i handskfacket och att du saknar registerbevis.
Kvinna: (drar fram registerbeviset ur handskfacket och där finns ingen pistol)
Polischefen: Min kollega säger också att ni har ett lik i bakluckan. Kan ni öppna backluckan?
Kvinnan: (öppnar backluckan och där finns ingenting)
Polischefen: Nu blir jag förvirrad. Min kollega sa att ni hade åkt fast för rattfylleri, stulit bilen och mördat ägarinnan!
Kvinnan: Tänka sig! Snart påstår han väl att jag körde för fort också! [http://i.like-it.se]

'
kram frida <3

igår, idag

Igår sov jag hos Johanna och såg på Charlie st Cloud och 17 again. Charlie st Cloud är en film jag rekomenderar STARKT! En av de bästa filmerna som jag någonsin sätt! <3 Det enda dåliga är att den inte kommer till Sverige, utan visas bara i vissa länder.
Men trailern finns på youtube, tyvärr vet inte jag hur man lägger ut youtube klipp på bloggen. Om någon vet så skriv gärna! Så länge för ni nöja er med en länk, till trailern.
http://www.youtube.com/watch?v=MzgOvvMi8Lg
Idag var det hoppkurs för Lotta. Det gick jättebra, vi hoppade bana. Andrietta var där och hade kamran med sig så tänkte lägga in en bild från dagens hoppkurs.
Tack för bilderna Andrietta!
kram frida <3

johanna <3

Är hos Johanna nu och jag ska sova här ikväll. (Y) Det blir nog ett längre inlägg senare i kväll, om jag hinner. Annars får ni ett imorgon. Så länge får ni en bild på mig och Johanna i London.<3



Hehe ser lite konstig ut, men men..

kram frida <3

ponnyminnen

Jag fick en fråga om jag kunde skriva lite mer om min foderhäst Pågen och de andra hästarna jag tävlat innan, så tänkte börja skriva lite om en häst nu.
Första hästen jag började tävla med:



Namn: Taras Miisa
Smeknamn: Miisa
Född: 5 mars, 1991
Ras: Dartmoorponny
Kön: Sto (flicka)
U (mamma): Salix Sheila
E (pappa): Springs Nougat
'
Taras Miisa var av Klagshamns Ryttarförenings hästar.
Jag började tävla Miisa 2008, min första tävling var en "Pay and ride" i Löddeköpinge. Jag hoppade två klasser (60 och 70 cm), i första klassen kom vi felfritt men det var väldigt segt, men i andra klassen fick jag låna ett par sporrar och då gick det mycke bättre! Så första lokala tävlingen och det slutade att vi kom felfritt i båda klasserna (JÄTTENÖJD). Andra lokala var på "Ribban" och där hoppade jag en klass. Hon var jättefin och många som var där sa att de aldrig sett henne gå så snabbt och fint på en tävling. Så det var klart att man blev jättenöjd! Sen på hösten när det började med innetävlingar gick det inte så bra längre. Vi började få stopp och vägrade ut oss på många av klasserna vi ställde upp i. Sista tävlingen var i november 2008 och då vägrade vi ut oss i båda klasserna.

kram frida <3

träning

Har precis varit och tränat med Pågen på Klagshamns Ryttarförening. Min tränare heter Maria och hon är verkligen jätteduktig! Vi red dressyr och jobbade dom ganska mycke på volten. Det gick jättebra för mig och Pågen när vi hade värmt upp lite. Blev riktigt nöjd med dagens träning! <3
En bild från i höstas på mig och Pågen.
kram frida <3

min dag

5 andledningar till att stiga upp på morgonen:
(När det är skola)
  • För att få ett sött "God morgon sms" !
  • För att få reda på att ens So-prov har blivit flyttat till torsag !
  • För att fem minuter senare få reda på att det inte blir någon läsning !
  • För att träffa alla vänner.
  • För att sedan avsluta dagen med att mysa vid tv:n !
kram frida <3

RSS 2.0